Mine principper

Jeg har nogle principper som jeg følger når jeg har din hund i min varetægt. Dem følger jeg for at opnå en maximal tryghed for dig der afleverer hunden, og for at undgå kedelige hændelser, vi ved jo alle at der findes en risiko, når man arbejder med levende dyr.  

  • Jeg binder ALDRIG hunden i galje. Jeg mener at det er mit ansvar som hundefrisør, at hunden har eller opnår så meget tryghed og tillid til mig, at den ikke behøver at bindes til bordet med magt.
  • Salonen er forsikret, så HVIS en skade skulle pådrages hunden under behandlingen, som vurderes at kræve et dyrlægebesøg, påtager jeg mig naturligvis det fulde ansvar, også for en evt. dyrlægeregning.
  • Jeg vasker KUN med shampoo som er beregnet til hunde, og kun med økologiske produkter med naturlig duft fra Charisma Pro, for at mindske risikoen for at allergiske reaktioner hos hunden fremkaldes. 
  • Jeg lufter hunden, men naturligvis ALDRIG uden snor, for at undgå at hunden bortløber i min varetægt.
  • Jeg snakker, og beroliger hundene under friseringen. De forstår måske ikke når de roses, men jeg oplever en positiv reaktion på dem, når der tales til hundene i et positivt toneleje, det kan hjælpe en utryg hund til at falde til ro, hvilket er vigtigt hvis hunden skal opbygge tryghed og tillid til mig som hundefrisør.
  • Behandlingen af hunden skal altid tilpasses individuelt. Ældre hunde og hunde med evt. skader får lov at sidde/ligge til så meget som muligt, og jeg ønsker at du som ejer oplyser mig om evt. nylig operation, dårligt ben eller hvad hunden ellers kan have af skavanker som jeg skal tage hensyn til. Da det giver mig størst mulig mulighed for en positiv oplevelse for den enkelte hund.